Michelle Malmåsen
Landslagstrener for det Norske Rallylydighetslandslaget 2019

Jeg fikk min første Hovawart i 1998 og har drevet aktivt med hund i 20 år, er utdannet NKK Trinn 1 og NKK Trinn 2 lydighetsinstruktør, NRL rallylydighetsinstruktør og mentaltest figurant. Jeg er også igang med utdanning for å bli svensk rallyinstruktør og har tatt kurs i de nordiske rallyreglene.


Konkurrerer aktivt i lydighet, NBF bruksspor, rallylydighet, og har også konkurrert blodspor og vært mye i utstillingsringen. Jeg trener også Cnø i gjeting.
Er instruktør i Drøbak Hundeklubb og holder privatkurs.

Michelle og Glasha

Christian F Johansen
er Michelles samboer og hundepappa. Han er husets mester koser og kløpinne.
Christian tar gjerne med seg hundene på fjellet, på skiturer eller på bena.
Garp er Christians hund og han er Garps store helt.

Christian og Glasha

Hundeførere

Hanne Skute var 14 år da hun tok over all trening og konkurrering med Khakibas Samba høsten 2016. Hun kan ikke ha hund hjemme pga. allergi så derfor bor Samba hjemme med oss enda. På kun ett år gikk Hanne fra å aldri ha trent hund før til å bli en meget habil hundefører. Sesongen 2017 gikk Hanne og Samba fra klasse 1 til elite på kun 4 måneder, de har også tatt bronse i NKKU’s junior NM i lydighet, blitt NHKs klubbmestere i klasse 3 i rallylydighet og vært på sommerleir sammen. For å ikke snakke om alle pallplassene de har fått med seg. I 2019 klarte Hanne og Samba å ta Rallylydighetschampionatet, den andre Hovawarten i Norge som noen gang har klart dette.

Hanne trener også Athene fra vårt A-kull og vi gleder oss veldig til å se hva de kan klare å få til sammen i fremtiden.


Det har vært veldig stort for oss å få Hanne med på teamet og få følge dette fine samarbeidet på kloss hold. Takk Hanne for at du er en del av vår Primigenia-familie og for at du er Sambas aller beste venn. Vi gleder oss til masse gøy sammen med deg i framtiden! <3

Hanne Skute og Samba

Mari Grytdal er det siste tilskuddet til vårt team. Hun er fórvert for Azaya fra A-kullet og venter på et BC barn fra kullet vi planlegger etter Cnø i 2020.

Mari har også en Groenendal hannhund ved navn Aries som hun er på talenttroppen i lydighet med. Aries og Mari konkurrerer i klasse 2 i lydighet og i rally, og trener fram mot å debutere i NBF spor.

Vi er kjempe stolte og glade for å ha Mari med oss på laget og gleder oss veldig til å følge henne videre med alle hundene. 😀

Mari Grytdal og Akilles