Rallysamling 13-15 mai 2021

Samling med Satsningsgruppa.

 

Nå når det endelig åpnet for trening igjen så fikk Satsningsgruppa brukt noen fine dager sammen med konkurransetrening.

 

Vi har hatt jevnlige møter på nett og fått til en trening eller to innimellom når det har vært mulig. Gjengen har også vært veldig flinke til å filme og levere oppgaver. Så trening har det blitt. MEN det å møtes, diskutere, se på hverandre og få noen felles utfordringer var absolutt på tide.

 

Jeg er imponert over hvor mye disse flinke ekvipasjene har fått til på hver sin korona-tue, det er ikke bare bare å trene alene.

 

Det vi fikk brukt tid på i helgen var banetrening, forstyrrelser og litt nye morsomme øvelser fra det nordiske reglementet. For å inspirere, og for å ha noe gøy å variere med.

 

Ikke overraskende så var forstyrrelsene nå en utfordring hos veldig mange, samt utholdenhet. Vi skal aldri glemme at det meste av de tingene vi trener på er ferskvare, og sånn som situasjonen har vært nå så er det ikke bare å gå rett ut i en konkurransesituasjon igjen. Verken for hund eller fører.

 

Men jeg er kjempe imponert over nivået alle holder, og ikke minst grunnarbeidet og detaljnivået de trener på! Det gjør meg lykkelig 😉

 

Nå drømmer jeg om et samfunn som holder seg åpent og MASSE kurs og treninger resten av året! 

 

Tusen takk for helgen gjengen, det var en vitamininsprøytning jeg har ventet lenge på!

 

Klem, Michelle 

2 kommentarer til «Rallysamling 13-15 mai 2021»

 1. Annette Olsen Svar

  Tusen takk for supert opplegg, Michelle!
  Det å kunne møtes på denne måten er gull verdt.
  En ting er å haste til trening etter en lang dag på jobben, dette blir noe helt annet.
  Mange timer over flere dager gir oss rom til å kunne tilrettelegge og forme dagene/øktene akkurat slik vi ønsker og har behov for! Trenger ikke skyndte oss for vi har god tid. Mulighet til å ha færre hunder ute om gangen og individuell oppfølging.
  Dette ga motivasjon og påfyll av energi!

  • Primiteam InnleggsforfatterSvar

   Jeg er helt enig. Det er utrolig deilig å ha sånne dager! 😀 Uka skulle bestått av flere helger. 😉 Det var så fint å få sett dere igjen. Har vært alt for lenge siden. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *